#

Conquerer Sun-Age op PitchStar

Is Nederland klaar voor crowdfunding?

Dat is de vraag die we willen uitzoeken met de bouw van onze nieuwe game. We weten inmiddels dat het concept goed werkt in Amerika met al tal van projecten die volledig gesponsord zijn, maar kunnen wij dat ook?

We werken nu namelijk al een hele tijd aan deze game, maar eigenlijk willen we hem meer prio geven en gamend Nederland er gelukkig mee maken. Hier moet dan alleen wel iets tegenover staan en daarom leek dit ons het ideale project om te laten crowdfunden.

We hebben daarom alle crowdfunding websites die Nederland rijk is afgestruind en besloten uiteindelijk te gaan voor pitchstar.nl. Deze site leek ons de meest kansrijke optie tot nu toe, dus hebben we een account gemaakt, het project er op gezet en onze vingers gekruist.

Dus als jij deze game ook graag wilt spelen op je Ipad, Android of Blackberry, help ons dan de game te funden. Je mag dan mee denken, belangrijke keuzes maken of zelfs helpen bouwen. Uiteraard krijg je ook een gratis versie van de game voor alle platformen exclusive artwork en een kijkje achter de schermen.

Je kunt de game hier vinden: Conquerer Sun-Age

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin