#

GI launched ConquererSunAge.com

Vandaag hebben we de officiële website van de game “Conquerer Sun-Age” live gezet. Omdat de game inmiddels als 30.000 actieve gebruikers heeft maar nog geen echte homepage, besloten we die maar eens snel te gaan maken.

De game speelt zich af in het jaar 2082 en het is de mensheid gelukt om planeten te bezetten in andere zonnestelsels. Maar net nu we daar op verkenning uit zijn, duikt er al een buitenaards ras op. Deze koude blauwe aliens (de “Icera”), zuigen de energie uit de zon waardoor de zon bevriest. Wanneer dat gebeurt bevriest ook het hele zonnestelsel en dat kun je als gamer natuurlijk niet laten gebeuren!

 

Je duikt dus in de huid van een generaal en d.m.v allerlei resources, speciale wapens en tactiek is het aan jou de taak de Icera terug te drijven naar waar ze vandaan komen.

Naast de standaard campaign van 50 maps en tutorial, heeft de game een berg aan features. Zoals een volledige map editor waarin je je eigen maps kan maken, map sharing, map rating, een profile page, een shop en een PVP page.

Je kunt je eigen gemaakte map dus online spelen tegen je vrienden.

De game is uitgebracht voor 3 verschillende platformen. Android, IOS & Web. Op het web werkt de game ook nog een op Facebook, Kongregate en natuurlijk ConquererSunAge.com. Je kunt de game dus ook cross-platform spelen.

Meer info over de game kun je hier vinden.

 

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin