#

Wie we zijn

We come in peace

Ons bureau bestaat uit een team van internetdeskundigen, ontwerpers en programmeurs die dagelijks werken aan mobile marketing oplossingen. Onze specialisten hebben kennis van diverse besturingssystemen, waaronder Apple iPhone, Google Android, Tables en RIM BlackBerry.

De ruime ervaring met mobile marketing, de technische kennis van onze medewerkers en hun creatieve ideeën maken Gryphon Interactive tot een competente en inspirerende partner bij het realiseren van succesvolle mobiele applicaties.

Zoekt u een manier om uw merk, organisatie, product of dienst voor iedereen toegankelijk te maken en de betrokkenheid met uw doelgroep te vergroten? Gryphon Interactive helpt u graag de mogelijkheden van mobile marketing te benutten.

Partners

Klanten

Over Marc

Ik ben Marc Abbink, het gezicht achter Gryphon Interactive. Na het afronden van mijn opleiding besloot ik om voor mezelf te beginnen en GI op te richten. Dit besluit nam ik niet zonder reden. Het maken van creaties is namelijk mijn passie! Dat ik uiteindelijk heb gekozen om applicaties te ontwerpen en te ontwikkelen is dus niet zo vreemd.

Marc Abbink

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin