#

De Pit game

“Een dagje gratis proef pitten?”

Toen Marc Abbink nog werkzaam was bij TriMM/Pit werd hem gevraagd of hij een game kon ontwikkelen voor Pit. De game moest er leuk uit zien, verslavend zijn en de conclusie geven of je geschikt bent om te komen pitten of niet (maar dan met een hele grote knipoog natuurlijk).

Marc heeft hier voor een packmen achtige game gedesigned en gebouwd waarmee je zo veel mogelijk koekjes moest verzamelen. Koekjes zijn namelijk een groot ding binnen de TriMM cultuur en zonder koekjes zou de pit game niet af zijn. Daarnaast hebben we project leiders (gebaseerd op echte project leiders) gemaakt, die achter je aan gaan rennen zodra ze je zien. Als ze je dan eenmaal te pakken hebben stellen ze je een lastige vraag. Deze vragen kunnen je koekjes en kostbare tijd kosten, maar ze kunnen ook je koekjes en tijd aanvullen. Je kunt de projectleiders dus zien als vijanden, maar als je de game wat vaker speelt realiseer je je dat je ze ook kunt gebruiken om bonus tijd te verdienen.

Daarnaast zitten er ook nog zij opdrachten in de game. Je kunt bijvoorbeeld je webmaster collega’s helpen zoeken naar de verloren HTML tags. Deze zij opdrachten zijn zeker de moeite waard om te doen want je collega’s zijn erg gul met hun koekjes.

Speel hier de Pit Game: link

Foto’s

no images were found

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin