#

Hibin Pensioen Game

“Ontwijk de pensioengaten!”

De Hibin pensioen game is een game die we hebben ontwikkeld in samenwerking met Catapult Creatieve communicatie. Catapult kreeg de opdracht van Hibin (Een groot pensioenfonds in de bouw sector) om een tablet game te ontwikkelen voor hun klanten. In deze game konden ze dan pensioengaten ontwijken en proberen het zo lang mogelijk vol te houden. En omdat wij natuurlijk wel wat van games & apps weten, schoven we natuurlijk graag aan.

Speluitleg

Iedere werknemer in de Handel in Bouwmaterialen wil op z’n 65ste onbezorgd met pensioen. Daar werkt u lang voor. In dit spel speelt uw carrière zich af op een heftruck met een lading stenen. Het is bedoeling is dat u deze lading veilig naar de eindbestemming brengt. En niet helemaal toevallig is dat 65.

De weg hier naar toe is helaas niet goed. Er zitten verschillende gaten in. Door op tijd te springen ontwijkt u deze pensioengaten. Ziet u een van de gaten te laat, rijdt u er in. Hierdoor verliest u een deel van uw lading. Bent u uw hele lading verloren, is het spel voorbij.

Platformen

Visuals

no images were found

Credits

Programming: Gryphon Interactive
Level design: Gryphon Interactive
Menu design: Catapult creatieve communicatie 

 

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin