#

Tomas Freriksen.nl

“Goede communicatie is essentieel voor een goed resultaat”

Afgelopen week (18/4) hebben we de website van Tomas Freriksen afgerond. Het hele project is van A tot Z schitterend verlopen en is daarmee een echt droomproject geworden.

Of het nou om communicatie ging, vormgeving, interaction design, de juiste assets of de content, Tomas had het allemaal goed voor elkaar en was altijd bereikbaar voor feedback. Het resultaat hiervan is een schitterende full Flash website van Tomas z’n portfolio die binnen een maand afgerond was.

De preloader van de website preload niet alleen de website, maar ook de benodigde data voor de site. Dit maakt hem een ware multiloader die er voor zorgt dat u niet hoeft te wachten terwijl u door het portfolio heen bladert.

Tomas Freriksen.nl - Preloader

De website heeft 4 hoofdpagina’s en 1 subpagina (resumé) die te bereiken is via de home. Op de home pagina vind u allerlei elementen die wat te maken hebben met Tomas of met zijn passie voor vormgeving en fotografie.

TomasFreriksen.nl - home

Het portfolio was een uitdaging, want het portfolio kon natuurlijk niet een simpele slideshow of carrousel worden. De gallery is een volledig custom made gallery geworden die oneindig projecten ondersteund, een oneindig aantal foto’s, autoplay, click & drag en een heel gaaf effect om tussen je foto’s door te sliden.

Tomas Freriksen - Portfolio

Tomas Freriksen.nl - Portfolio

Het resultaat bekijken? Bekijk hem hier: www.tomasfreriksen.nl

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin